Get Adobe Flash player

Job-service klusdienst

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0486 96 00 11

 

 

Over

Klusdienst Jobservice voert al uw klusjes uit; afbraak/opruiming, montage , kleine herstellingen of vervangingen, elektro, ... etc.

Like ons op Facebook!

Login Form

Ik & Jobservice

Reeds op vijfjarige leeftijd was ik al aan het sleutelen aan mijn fiets. Dingen maken was mijn passie. Als jonge tiener maakte ik zelfs een aanhangwagen voor mijn fiets.

Sinds mijn 12de werkte ik elke vakantie als jobstudent. Ik deed graag klusjes in het magazijn van het toenmalige Longueville Gebr. Scheepsherstellingen.

In de middelbare school koos ik de richting "elektrische installaties" in het VTI Borgerhout. Ik hielp altijd graag familie en vrienden met klussen. Ik help graag mensen, punt. Iedereen mag me contacteren om een probleem aan te pakken.

Ik heb gewerkt als electricien voor interim kantoor Interlabor en als vaste electricien voor Mercantile op BASF. Sinds 1997 werk ik voor het Havenbedrijf Antwerpen. Omdat ik in continudienst werk, ben ik enkele dagen thuis na de nachtshiften. Hierdoor kwam ik op het idee om van mijn hobby mijn zelfstandig bijberoep te maken.

De naam "Jobservice" is de letterlijke vertaling van klusdienst. Heel het project heb ik opgezet als een stappenplan met behulp van een vriendin (Els VD Eynde). Deze website is ontworpen door een vriend (Robin Kerkhof). Mijn dank aan de mensen die mij helpen.

Dennis Longueville