Get Adobe Flash player

Job-service klusdienst

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0486 96 00 11

 

 

Over

Klusdienst Jobservice voert al uw klusjes uit; afbraak/opruiming, montage , kleine herstellingen of vervangingen, elektro, ... etc.

Like ons op Facebook!

Login Form

Informatie

Wat kost het?

Besparen op je waterfactuur door regenwater op te vangen in een regenton.

Regenwater gebruiken om de planten water te geven of de auto te wassen is maar één van de ideetjes die jij kan hebben.

Wat kost dit of een ander karweitje? Moeilijk zo te zeggen. Welke regenton? Waar geplaatst? Wat hebben we nodig? Contacteer me en we maken een vrijblijvende afspraak. Ik bekijk de aard en de duur en eventuele verplaatsing. Indien ik de klus aanneem weet ik vooraf met een goede benadering wat het zal kosten, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Daar ik alles officieel doe - facturen maak - probeer ik zo goedkoop mogelijk te werken. Uit ervaring adviseer ik ook een lijstje te maken. Een aantal klussen gedaan op één dag is uiteraard goedkoper dan verdeeld over verschillende dagen. Zo weet ik welk gereedschap en materialen mee te brengen.

Enkele voorbeelden van kostprijzen van karweien die ik heb gedaan:

- Monteren lichtbak (fotoatelier) €30 excl. btw

- Herstelling hydrofoorgroep (pomp regenwater) €20 excl. btw. In principe herstel ik geen elektro toestellen die stuk zijn. Ik zorg wel dat ze correct zijn aangesloten en startklaar.

- Vervanging drukknop deurbel €27 excl. btw, inclusief werkuren, drukknop, verplaatsing naar speciaalzaak en klant.

Zoals ik al zei verschilt dit van klus tot klus. In verhouding zal 3 schabben monteren goedkoper zijn dan één.

Btw: renovatie's aan huizen ouder dan 5 jaar is 6%, jonger 21%. Roerend of onroerend verschilt ook. Bvb. Het vervangen van een armatuur is 6% (>5jr.) terwijl het vervangen van een lamp steeds 21% is. In een bureau of winkel (zaak - bvba) is 0%, btw verlegd (medecontractant). Exacte info vindt je als je "btw-tarieven" googled.

Het uurloon bedraagt €30/uur. Verplaatsingskosten €10,00. <10km = +€1,00/km. Dit is een stelregel maar bespreekbaar. Ik draag communicatie hoog in het vaandel.

Contacteer me, vertel me je ideeën en stel me gelijk welke vraag. Op een goede samenwerking en afgewerkte klusjes.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Longueville.